Libido pil > Libido Jelly

Libido Jelly

/uploads/Jl/zE/JlzE2bk_HGIpMkBMm0Ju1g/libido-jelly.png

Libido Jelly is een snel werkend natuurlijk erectiemiddel. Deze oral-jelly wordt direct na inname opgenomen door de maagwand en afgegeven aan de bloedbaan om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen. Normaal gesproken moeten tabletten en capsules eerst door het maagzuur worden afgebroken en uit elkaar vallen om daarna pas te kunnen worden opgenomen door de maagwand.
Al binnen enkele minuten na inname van Libido Jelly zult u de aangename tinteling van een opkomende erectie in uw kruis ervaren.

Libido Jelly bestellen

Bewezen werking maar dan sneller

Bij de meeste mannen is direct na het orgasme het lustgevoel verdwenen en vallen ze vaak in slaap. De ingrediënten van Libido Jelly zorgen er voor dat u binnen enkele minuten na het orgasme  weer tot seks in staat bent. Dit middel onderdrukt namelijk het hormoon dat u slaperig en ontspannen maakt.

Gepatenteerde formule.

De gepatenteerde formule van Libido Jelly staat garant voor een constante kwaliteit. Wij willen dat iedereen 100% zeker is van een goed product. Libido Jelly staat voor die kwaliteit en is om die reden gepatenteerd.


GEPATENTEERDE FORMULE - onder nr. 5.972.345